Tattarileipä

Mittaa astiaan puuro, kuivahiiva, suola ja siemenet.

Sulata voi ja anna siirapin liota kuumaan siirappiin.

Sekoita joukkoo nestevoiseos kuiva aineisiin.

Lisää tattari jauhoa desi kerraan kunnes taikina vetelä mutta ei vellimäinen.

Kohota ainakin 30min ja paista 225c noin 15 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g42g141kcal5.4g28g0.7g2.2g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 89g27kcal2.6g3.2g0.1g0g
Kuivahiiva, annos 11g3.6g13kcal1.6g1.4g0.2g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma12g38kcal0g8.8g0g0g
Voi 30g215kcal0.4g0.1g24.1g0g
Tattarijauho, Vijatuote148g519kcal19.3g103.8g2.1g7.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana648g1905kcal58.6g290.6g54.4g20.2g
Valittu annoskoko324g952kcal29.3g145.3g27.2g10.1g
Annoskoko puolitettuna162g476kcal14.7g72.7g13.6g5.1g
Arvot/100g100g294kcal9g44.8g8.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381963