Tattarileipä

Mittaa astiaan puuro, kuivahiiva, suola ja siemenet.

Sulata voi ja anna siirapin liota kuumaan siirappiin.

Sekoita joukkoo nestevoiseos kuiva aineisiin.

Lisää tattari jauhoa desi kerraan kunnes taikina vetelä mutta ei vellimäinen.

Kohota ainakin 30min ja paista 225c noin 15 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g443g1505kcal57.5g298.8g7.5g23.5g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 949g285kcal27.3g34.1g0.9g0g
Kuivahiiva, annos 11g38g137kcal17.1g15.2g2.3g0g
Suola, annos 3g3.2g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma127g405kcal0.1g93.6g0g0g
Voi 316g2294kcal3.8g1.3g257.1g0g
Tattarijauho, Vijatuote1581g5533kcal205.5g1106.7g22.1g83.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6912g20316kcal622.6g3099.4g579.8g214.6g
Valittu annoskoko3456g10158kcal311.3g1549.7g289.9g107.3g
Annoskoko puolitettuna1728g5079kcal155.7g774.9g145g53.7g
Arvot/100g100g294kcal9g44.8g8.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381963