Tattarileipä

Mittaa astiaan puuro, kuivahiiva, suola ja siemenet.

Sulata voi ja anna siirapin liota kuumaan siirappiin.

Sekoita joukkoo nestevoiseos kuiva aineisiin.

Lisää tattari jauhoa desi kerraan kunnes taikina vetelä mutta ei vellimäinen.

Kohota ainakin 30min ja paista 225c noin 15 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g517g1756kcal67.1g348.6g8.8g27.4g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 1107g332kcal31.9g39.8g1.1g0g
Kuivahiiva, annos 11g44g159kcal19.9g17.7g2.7g0g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma148g472kcal0.1g109.2g0g0g
Voi 369g2676kcal4.4g1.5g299.9g0g
Tattarijauho, Vijatuote1845g6456kcal239.8g1291.1g25.8g97.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8064g23702kcal726.4g3615.8g676.6g250.4g
Valittu annoskoko4032g11851kcal363.2g1807.9g338.3g125.2g
Annoskoko puolitettuna2016g5926kcal181.6g904g169.2g62.6g
Arvot/100g100g294kcal9g44.8g8.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381963