Tattarileipä

Mittaa astiaan puuro, kuivahiiva, suola ja siemenet.

Sulata voi ja anna siirapin liota kuumaan siirappiin.

Sekoita joukkoo nestevoiseos kuiva aineisiin.

Lisää tattari jauhoa desi kerraan kunnes taikina vetelä mutta ei vellimäinen.

Kohota ainakin 30min ja paista 225c noin 15 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g55g188kcal7.2g37.4g0.9g2.9g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 119g36kcal3.4g4.3g0.1g0g
Kuivahiiva, annos 11g4.7g17kcal2.1g1.9g0.3g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma16g51kcal0g11.7g0g0g
Voi 40g287kcal0.5g0.2g32.1g0g
Tattarijauho, Vijatuote198g692kcal25.7g138.3g2.8g10.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana864g2540kcal77.8g387.6g72.4g26.8g
Valittu annoskoko432g1270kcal38.9g193.8g36.2g13.4g
Annoskoko puolitettuna216g635kcal19.5g96.9g18.1g6.7g
Arvot/100g100g294kcal9g44.9g8.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381963