Tattarileipä

Mittaa astiaan puuro, kuivahiiva, suola ja siemenet.

Sulata voi ja anna siirapin liota kuumaan siirappiin.

Sekoita joukkoo nestevoiseos kuiva aineisiin.

Lisää tattari jauhoa desi kerraan kunnes taikina vetelä mutta ei vellimäinen.

Kohota ainakin 30min ja paista 225c noin 15 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g560g1904kcal72.8g378g9.5g29.7g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 1200g360kcal34.6g43.2g1.2g0g
Kuivahiiva, annos 11g48g173kcal21.6g19.2g2.9g0g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma160g512kcal0.2g118.4g0g0g
Voi 400g2902kcal4.8g1.6g325.2g0g
Tattarijauho, Vijatuote2000g7000kcal260g1400g28g106g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8744g25701kcal788g3920.8g733.6g271.4g
Valittu annoskoko4372g12851kcal394g1960.4g366.8g135.7g
Annoskoko puolitettuna2186g6425kcal197g980.2g183.4g67.9g
Arvot/100g100g294kcal9g44.8g8.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381963