Tattarileipä

Mittaa astiaan puuro, kuivahiiva, suola ja siemenet.

Sulata voi ja anna siirapin liota kuumaan siirappiin.

Sekoita joukkoo nestevoiseos kuiva aineisiin.

Lisää tattari jauhoa desi kerraan kunnes taikina vetelä mutta ei vellimäinen.

Kohota ainakin 30min ja paista 225c noin 15 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g65g220kcal8.4g43.6g1.1g3.4g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 138g42kcal4g5g0.1g0g
Kuivahiiva, annos 11g5.5g20kcal2.5g2.2g0.3g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma18g59kcal0g13.6g0g0g
Voi 46g335kcal0.5g0.2g37.5g0g
Tattarijauho, Vijatuote231g807kcal30g161.4g3.2g12.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1008g2963kcal90.8g452g84.4g31.2g
Valittu annoskoko504g1481kcal45.4g226g42.2g15.6g
Annoskoko puolitettuna252g741kcal22.7g113g21.1g7.8g
Arvot/100g100g294kcal9g44.8g8.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381963