Tattarileipä

Mittaa astiaan puuro, kuivahiiva, suola ja siemenet.

Sulata voi ja anna siirapin liota kuumaan siirappiin.

Sekoita joukkoo nestevoiseos kuiva aineisiin.

Lisää tattari jauhoa desi kerraan kunnes taikina vetelä mutta ei vellimäinen.

Kohota ainakin 30min ja paista 225c noin 15 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g74g251kcal9.6g49.8g1.3g3.9g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 158g47kcal4.6g5.7g0.2g0g
Kuivahiiva, annos 11g6.3g23kcal2.8g2.5g0.4g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma21g68kcal0g15.6g0g0g
Voi 53g382kcal0.6g0.2g42.8g0g
Tattarijauho, Vijatuote264g922kcal34.3g184.4g3.7g14g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1152g3386kcal103.8g516.4g96.8g35.8g
Valittu annoskoko576g1693kcal51.9g258.2g48.4g17.9g
Annoskoko puolitettuna288g847kcal26g129.1g24.2g9g
Arvot/100g100g294kcal9g44.8g8.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381963