Tattarileipä

Mittaa astiaan puuro, kuivahiiva, suola ja siemenet.

Sulata voi ja anna siirapin liota kuumaan siirappiin.

Sekoita joukkoo nestevoiseos kuiva aineisiin.

Lisää tattari jauhoa desi kerraan kunnes taikina vetelä mutta ei vellimäinen.

Kohota ainakin 30min ja paista 225c noin 15 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g8.1g27kcal1g5.4g0.1g0.4g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 17g5.2kcal0.5g0.6g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0.7g2.5kcal0.3g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma2.3g7.4kcal0g1.7g0g0g
Voi 5.8g42kcal0.1g0g4.7g0g
Tattarijauho, Vijatuote29g101kcal3.7g20.2g0.4g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana126g370kcal11.2g56.4g10.4g3.8g
Valittu annoskoko63g185kcal5.6g28.2g5.2g1.9g
Annoskoko puolitettuna32g93kcal2.8g14.1g2.6g1g
Arvot/100g100g294kcal8.9g44.7g8.2g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381963