Tattarileipä

Mittaa astiaan puuro, kuivahiiva, suola ja siemenet.

Sulata voi ja anna siirapin liota kuumaan siirappiin.

Sekoita joukkoo nestevoiseos kuiva aineisiin.

Lisää tattari jauhoa desi kerraan kunnes taikina vetelä mutta ei vellimäinen.

Kohota ainakin 30min ja paista 225c noin 15 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g885g3010kcal115.1g597.6g15.1g46.9g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 1897g569kcal54.6g68.3g1.9g0g
Kuivahiiva, annos 11g76g273kcal34.1g30.4g4.6g0g
Suola, annos 3g6.3g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma253g810kcal0.3g187.2g0g0g
Voi 632g4587kcal7.5g2.5g514.1g0g
Tattarijauho, Vijatuote3162g11067kcal411.1g2213.4g44.3g167.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13824g40633kcal1245.4g6198.8g1160g429g
Valittu annoskoko6912g20316kcal622.7g3099.4g580g214.5g
Annoskoko puolitettuna3456g10158kcal311.4g1549.7g290g107.3g
Arvot/100g100g294kcal9g44.8g8.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381963