Tattarileipä

Mittaa astiaan puuro, kuivahiiva, suola ja siemenet.

Sulata voi ja anna siirapin liota kuumaan siirappiin.

Sekoita joukkoo nestevoiseos kuiva aineisiin.

Lisää tattari jauhoa desi kerraan kunnes taikina vetelä mutta ei vellimäinen.

Kohota ainakin 30min ja paista 225c noin 15 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g92g314kcal12g62.3g1.6g4.9g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 198g59kcal5.7g7.1g0.2g0g
Kuivahiiva, annos 11g7.9g29kcal3.6g3.2g0.5g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma26g84kcal0g19.5g0g0g
Voi 66g478kcal0.8g0.3g53.6g0g
Tattarijauho, Vijatuote329g1153kcal42.8g230.6g4.6g17.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1440g4233kcal129.8g646g121g44.8g
Valittu annoskoko720g2116kcal64.9g323g60.5g22.4g
Annoskoko puolitettuna360g1058kcal32.5g161.5g30.3g11.2g
Arvot/100g100g294kcal9g44.9g8.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381963