Tattarileipä

Mittaa astiaan puuro, kuivahiiva, suola ja siemenet.

Sulata voi ja anna siirapin liota kuumaan siirappiin.

Sekoita joukkoo nestevoiseos kuiva aineisiin.

Lisää tattari jauhoa desi kerraan kunnes taikina vetelä mutta ei vellimäinen.

Kohota ainakin 30min ja paista 225c noin 15 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g10g35kcal1.3g7g0.2g0.5g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 22g6.7kcal0.6g0.8g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0.9g3.2kcal0.4g0.4g0.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma3g10kcal0g2.2g0g0g
Voi 7.4g54kcal0.1g0g6g0g
Tattarijauho, Vijatuote37g130kcal4.8g25.9g0.5g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana162g476kcal14.4g72.6g13.6g5g
Valittu annoskoko81g238kcal7.2g36.3g6.8g2.5g
Annoskoko puolitettuna41g119kcal3.6g18.2g3.4g1.3g
Arvot/100g100g294kcal8.9g44.8g8.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381963