Tattarileipä

Mittaa astiaan puuro, kuivahiiva, suola ja siemenet.

Sulata voi ja anna siirapin liota kuumaan siirappiin.

Sekoita joukkoo nestevoiseos kuiva aineisiin.

Lisää tattari jauhoa desi kerraan kunnes taikina vetelä mutta ei vellimäinen.

Kohota ainakin 30min ja paista 225c noin 15 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g12g39kcal1.5g7.8g0.2g0.6g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 25g7.4kcal0.7g0.9g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g1g3.6kcal0.4g0.4g0.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma3.3g11kcal0g2.4g0g0g
Voi 8.2g60kcal0.1g0g6.7g0g
Tattarijauho, Vijatuote41g144kcal5.4g28.8g0.6g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g529kcal16.2g80.6g15.2g5.6g
Valittu annoskoko90g265kcal8.1g40.3g7.6g2.8g
Annoskoko puolitettuna45g132kcal4.1g20.2g3.8g1.4g
Arvot/100g100g294kcal9g44.8g8.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381963