Kanttarelli-jauheliharisotto

Keitä riisi, ohjeen mukaan.

Paista jauheliha, mausta kevyesti:
esim.

SantaMaria forrest blend, suola, pippuri ja SantaMaria chili explosion (hyvin vähän)

Kun jauheliha on paistettu ja maustettu, lisää pannulle sienet, paista kevyesti hetken aikaa ja tarkista maku, lisää mausteita jos tarvitsee.

Kun riisi on lähes kypsää, lisää joukkoon pakastevihannekset.

Anna hautua hetki.

Kun vihannekset ja riisi on kypsiä ja lämmenneitä, lisää sienet ja jauheliha.

Sekoita kevyesti jauheliha sekaisin riisin kanssa.

Lisää lautaselle esim.

raejuustoa ja nauti sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Fester
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basmatiriisi, Rainbow (arvot keittämättömälle riisille)200g681kcal13.2g156.3g1.2g1.4g
Pirkka kevyt nauta-sikajauheliha, 400g, 10%401g681kcal76.2g0g40.1g0g
Herne,maissi,porkkana (Pirkka), annos 200g251g175kcal8g30.1g0.5g0g
Kantarelli eli keltavahvero150g30kcal3.8g1.8g0.8g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2004g3137kcal202.4g376.4g85.2g8.6g
Valittu annoskoko1002g1568kcal101.2g188.2g42.6g4.3g
Annoskoko puolitettuna501g784kcal50.6g94.1g21.3g2.2g
Arvot/100g100g157kcal10.1g18.8g4.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382136