Kanttarelli-jauheliharisotto

Keitä riisi, ohjeen mukaan.

Paista jauheliha, mausta kevyesti:
esim.

SantaMaria forrest blend, suola, pippuri ja SantaMaria chili explosion (hyvin vähän)

Kun jauheliha on paistettu ja maustettu, lisää pannulle sienet, paista kevyesti hetken aikaa ja tarkista maku, lisää mausteita jos tarvitsee.

Kun riisi on lähes kypsää, lisää joukkoon pakastevihannekset.

Anna hautua hetki.

Kun vihannekset ja riisi on kypsiä ja lämmenneitä, lisää sienet ja jauheliha.

Sekoita kevyesti jauheliha sekaisin riisin kanssa.

Lisää lautaselle esim.

raejuustoa ja nauti sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Fester
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basmatiriisi, Rainbow (arvot keittämättömälle riisille)234g795kcal15.4g182.4g1.4g1.6g
Pirkka kevyt nauta-sikajauheliha, 400g, 10%468g795kcal88.8g0g46.8g0g
Herne,maissi,porkkana (Pirkka), annos 200g292g205kcal9.4g35.1g0.6g0g
Kantarelli eli keltavahvero175g35kcal4.4g2.1g0.9g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2338g3659kcal236g439.2g99.4g9.8g
Valittu annoskoko1169g1830kcal118g219.6g49.7g4.9g
Annoskoko puolitettuna585g915kcal59g109.8g24.9g2.5g
Arvot/100g100g157kcal10.1g18.8g4.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382136