Kanttarelli-jauheliharisotto

Keitä riisi, ohjeen mukaan.

Paista jauheliha, mausta kevyesti:
esim.

SantaMaria forrest blend, suola, pippuri ja SantaMaria chili explosion (hyvin vähän)

Kun jauheliha on paistettu ja maustettu, lisää pannulle sienet, paista kevyesti hetken aikaa ja tarkista maku, lisää mausteita jos tarvitsee.

Kun riisi on lähes kypsää, lisää joukkoon pakastevihannekset.

Anna hautua hetki.

Kun vihannekset ja riisi on kypsiä ja lämmenneitä, lisää sienet ja jauheliha.

Sekoita kevyesti jauheliha sekaisin riisin kanssa.

Lisää lautaselle esim.

raejuustoa ja nauti sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Fester
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basmatiriisi, Rainbow (arvot keittämättömälle riisille)267g909kcal17.6g208.4g1.6g1.9g
Pirkka kevyt nauta-sikajauheliha, 400g, 10%534g909kcal101.5g0g53.4g0g
Herne,maissi,porkkana (Pirkka), annos 200g334g234kcal10.7g40.1g0.7g0g
Kantarelli eli keltavahvero200g40kcal5g2.4g1g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2672g4182kcal269.6g501.8g113.4g11.4g
Valittu annoskoko1336g2091kcal134.8g250.9g56.7g5.7g
Annoskoko puolitettuna668g1046kcal67.4g125.5g28.4g2.9g
Arvot/100g100g157kcal10.1g18.8g4.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382136