Kanttarelli-jauheliharisotto

Keitä riisi, ohjeen mukaan.

Paista jauheliha, mausta kevyesti:
esim.

SantaMaria forrest blend, suola, pippuri ja SantaMaria chili explosion (hyvin vähän)

Kun jauheliha on paistettu ja maustettu, lisää pannulle sienet, paista kevyesti hetken aikaa ja tarkista maku, lisää mausteita jos tarvitsee.

Kun riisi on lähes kypsää, lisää joukkoon pakastevihannekset.

Anna hautua hetki.

Kun vihannekset ja riisi on kypsiä ja lämmenneitä, lisää sienet ja jauheliha.

Sekoita kevyesti jauheliha sekaisin riisin kanssa.

Lisää lautaselle esim.

raejuustoa ja nauti sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Fester
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basmatiriisi, Rainbow (arvot keittämättömälle riisille)33g114kcal2.2g26.1g0.2g0.2g
Pirkka kevyt nauta-sikajauheliha, 400g, 10%67g114kcal12.7g0g6.7g0g
Herne,maissi,porkkana (Pirkka), annos 200g42g29kcal1.3g5g0.1g0g
Kantarelli eli keltavahvero25g5kcal0.6g0.3g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana334g523kcal33.6g62.8g14.2g1.4g
Valittu annoskoko167g261kcal16.8g31.4g7.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna84g131kcal8.4g15.7g3.6g0.4g
Arvot/100g100g156kcal10.1g18.8g4.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382136