Rahkapizza pohja

Resepti on The Good Morning -blogista.

Sekoita kananmuna ja maitorahka keskenään sekä kuivat aineet keskenään.

Lisää jauhot kananmuna-maitorahka seokseen ja esipaista 10 min 200c uunissa.

Lisää haluamasi täytteet päälle ja laita uuniin vielä 35-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Thuquach
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka pehmeä 0,3 % (Valio), annos 250g189g113kcal18.9g8.1g0.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu42g52kcal4.6g0.1g3.7g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g45g140kcal7.7g24.4g1.3g5.9g
Leivinjauhe 3.8g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana558g625kcal62.8g68g11.2g11.8g
Valittu annoskoko279g312kcal31.4g34g5.6g5.9g
Annoskoko puolitettuna140g156kcal15.7g17g2.8g3g
Arvot/100g100g112kcal11.3g12.2g2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382292