Rahkapizza pohja

Resepti on The Good Morning -blogista.

Sekoita kananmuna ja maitorahka keskenään sekä kuivat aineet keskenään.

Lisää jauhot kananmuna-maitorahka seokseen ja esipaista 10 min 200c uunissa.

Lisää haluamasi täytteet päälle ja laita uuniin vielä 35-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Thuquach
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka pehmeä 0,3 % (Valio), annos 250g314g189kcal31.4g13.5g0.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu69g87kcal7.6g0.2g6.2g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g75g234kcal12.8g40.7g2.2g9.8g
Leivinjauhe 6.3g11kcal0.3g2.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana930g1041kcal104.2g113.6g18.6g19.6g
Valittu annoskoko465g520kcal52.1g56.8g9.3g9.8g
Annoskoko puolitettuna233g260kcal26.1g28.4g4.7g4.9g
Arvot/100g100g112kcal11.2g12.2g2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382292