Rahkapizza pohja

Resepti on The Good Morning -blogista.

Sekoita kananmuna ja maitorahka keskenään sekä kuivat aineet keskenään.

Lisää jauhot kananmuna-maitorahka seokseen ja esipaista 10 min 200c uunissa.

Lisää haluamasi täytteet päälle ja laita uuniin vielä 35-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Thuquach
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka pehmeä 0,3 % (Valio), annos 250g377g226kcal37.7g16.2g1.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu83g105kcal9.1g0.2g7.5g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g91g281kcal15.4g48.9g2.6g11.8g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1116g1249kcal125.2g136.4g22.4g23.6g
Valittu annoskoko558g624kcal62.6g68.2g11.2g11.8g
Annoskoko puolitettuna279g312kcal31.3g34.1g5.6g5.9g
Arvot/100g100g112kcal11.2g12.2g2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382292