Rahkapizza pohja

Resepti on The Good Morning -blogista.

Sekoita kananmuna ja maitorahka keskenään sekä kuivat aineet keskenään.

Lisää jauhot kananmuna-maitorahka seokseen ja esipaista 10 min 200c uunissa.

Lisää haluamasi täytteet päälle ja laita uuniin vielä 35-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Thuquach
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka pehmeä 0,3 % (Valio), annos 250g440g264kcal44g18.9g1.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu97g122kcal10.6g0.3g8.7g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g106g327kcal17.9g57g3.1g13.7g
Leivinjauhe 8.8g16kcal0.5g3.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1302g1457kcal146g159g26.2g27.4g
Valittu annoskoko651g729kcal73g79.5g13.1g13.7g
Annoskoko puolitettuna326g364kcal36.5g39.8g6.6g6.9g
Arvot/100g100g112kcal11.2g12.2g2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382292