Rahkapizza pohja

Resepti on The Good Morning -blogista.

Sekoita kananmuna ja maitorahka keskenään sekä kuivat aineet keskenään.

Lisää jauhot kananmuna-maitorahka seokseen ja esipaista 10 min 200c uunissa.

Lisää haluamasi täytteet päälle ja laita uuniin vielä 35-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Thuquach
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka pehmeä 0,3 % (Valio), annos 250g500g300kcal50g21.5g1.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu110g139kcal12.1g0.3g9.9g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g120g372kcal20.4g64.8g3.5g15.6g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1480g1656kcal166g180.8g29.8g31.2g
Valittu annoskoko740g828kcal83g90.4g14.9g15.6g
Annoskoko puolitettuna370g414kcal41.5g45.2g7.5g7.8g
Arvot/100g100g112kcal11.2g12.2g2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382292