Rahkapizza pohja

Resepti on The Good Morning -blogista.

Sekoita kananmuna ja maitorahka keskenään sekä kuivat aineet keskenään.

Lisää jauhot kananmuna-maitorahka seokseen ja esipaista 10 min 200c uunissa.

Lisää haluamasi täytteet päälle ja laita uuniin vielä 35-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Thuquach
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka pehmeä 0,3 % (Valio), annos 250g503g302kcal50.3g21.6g1.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu111g139kcal12.2g0.3g10g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g121g374kcal20.5g65.2g3.5g15.7g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1488g1665kcal167g181.8g30g31.6g
Valittu annoskoko744g833kcal83.5g90.9g15g15.8g
Annoskoko puolitettuna372g416kcal41.8g45.5g7.5g7.9g
Arvot/100g100g112kcal11.2g12.2g2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382292