Rahkapizza pohja

Resepti on The Good Morning -blogista.

Sekoita kananmuna ja maitorahka keskenään sekä kuivat aineet keskenään.

Lisää jauhot kananmuna-maitorahka seokseen ja esipaista 10 min 200c uunissa.

Lisää haluamasi täytteet päälle ja laita uuniin vielä 35-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Thuquach
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka pehmeä 0,3 % (Valio), annos 250g566g339kcal56.6g24.3g1.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu124g157kcal13.7g0.4g11.2g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g136g421kcal23.1g73.3g3.9g17.6g
Leivinjauhe 11g20kcal0.6g4.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1674g1874kcal188g204.6g33.6g35.4g
Valittu annoskoko837g937kcal94g102.3g16.8g17.7g
Annoskoko puolitettuna419g468kcal47g51.2g8.4g8.9g
Arvot/100g100g112kcal11.2g12.2g2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382292