Lanttu-soijamuhennos

Paistetaan lanttusilppua miedolla lämmöllä pannulla n.10min.

Lisätään soijarouhe, vesi ja jauhelihamauste.

Nostetaan lämpöä niin, että seos alkaa poreleimaan.

Haudutetaan 10-15min ja lisätään tarvittaessa vettä.

Kun lantut ovat läpikuultavia kauttaaltaan, maustetaan mössö vielä valkopippurilla ja siirapilla.

Lisätään kerma ja annetaan taas hautua niin kauan kuin vain maltetaan :D

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 490g141kcal4.9g22.5g1.5g8.8g
Kuohukerma,valio,2dl117g397kcal2.3g3.5g40.8g0g
Siirappi, tumma47g149kcal0g34.5g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g53g170kcal26.2g15.7g0.3g2.9g
Jauhelihamauste, annos 15g18g0.5kcal0g0.2g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 467g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2380g1715kcal66.8g152.8g85.6g23.4g
Valittu annoskoko1190g858kcal33.4g76.4g42.8g11.7g
Annoskoko puolitettuna595g429kcal16.7g38.2g21.4g5.9g
Arvot/100g100g72kcal2.8g6.4g3.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382499