Lanttu-soijamuhennos

Paistetaan lanttusilppua miedolla lämmöllä pannulla n.10min.

Lisätään soijarouhe, vesi ja jauhelihamauste.

Nostetaan lämpöä niin, että seos alkaa poreleimaan.

Haudutetaan 10-15min ja lisätään tarvittaessa vettä.

Kun lantut ovat läpikuultavia kauttaaltaan, maustetaan mössö vielä valkopippurilla ja siirapilla.

Lisätään kerma ja annetaan taas hautua niin kauan kuin vain maltetaan :D

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 560g162kcal5.6g25.8g1.7g10.1g
Kuohukerma,valio,2dl133g453kcal2.7g4g46.7g0g
Siirappi, tumma53g171kcal0.1g39.5g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g60g194kcal30g18g0.3g3.3g
Jauhelihamauste, annos 15g20g0.6kcal0g0.2g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 533g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2720g1960kcal76.8g175g97.8g26.8g
Valittu annoskoko1360g980kcal38.4g87.5g48.9g13.4g
Annoskoko puolitettuna680g490kcal19.2g43.8g24.5g6.7g
Arvot/100g100g72kcal2.8g6.4g3.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382499