Lanttu-soijamuhennos

Paistetaan lanttusilppua miedolla lämmöllä pannulla n.10min.

Lisätään soijarouhe, vesi ja jauhelihamauste.

Nostetaan lämpöä niin, että seos alkaa poreleimaan.

Haudutetaan 10-15min ja lisätään tarvittaessa vettä.

Kun lantut ovat läpikuultavia kauttaaltaan, maustetaan mössö vielä valkopippurilla ja siirapilla.

Lisätään kerma ja annetaan taas hautua niin kauan kuin vain maltetaan :D

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 630g182kcal6.3g29g1.9g11.3g
Kuohukerma,valio,2dl150g510kcal3g4.5g52.5g0g
Siirappi, tumma60g192kcal0.1g44.4g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g68g218kcal33.7g20.2g0.3g3.7g
Jauhelihamauste, annos 15g23g0.7kcal0g0.2g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3060g2205kcal86.2g196.6g109.8g30g
Valittu annoskoko1530g1103kcal43.1g98.3g54.9g15g
Annoskoko puolitettuna765g551kcal21.6g49.2g27.5g7.5g
Arvot/100g100g72kcal2.8g6.4g3.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382499