Lanttu-soijamuhennos

Paistetaan lanttusilppua miedolla lämmöllä pannulla n.10min.

Lisätään soijarouhe, vesi ja jauhelihamauste.

Nostetaan lämpöä niin, että seos alkaa poreleimaan.

Haudutetaan 10-15min ja lisätään tarvittaessa vettä.

Kun lantut ovat läpikuultavia kauttaaltaan, maustetaan mössö vielä valkopippurilla ja siirapilla.

Lisätään kerma ja annetaan taas hautua niin kauan kuin vain maltetaan :D

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 70g20kcal0.7g3.2g0.2g1.3g
Kuohukerma,valio,2dl17g57kcal0.3g0.5g5.8g0g
Siirappi, tumma6.7g21kcal0g4.9g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g7.5g24kcal3.7g2.2g0g0.4g
Jauhelihamauste, annos 15g2.5g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 67g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana340g245kcal9.4g21.6g12g3.4g
Valittu annoskoko170g123kcal4.7g10.8g6g1.7g
Annoskoko puolitettuna85g61kcal2.4g5.4g3g0.9g
Arvot/100g100g72kcal2.8g6.3g3.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382499