Lanttu-soijamuhennos

Paistetaan lanttusilppua miedolla lämmöllä pannulla n.10min.

Lisätään soijarouhe, vesi ja jauhelihamauste.

Nostetaan lämpöä niin, että seos alkaa poreleimaan.

Haudutetaan 10-15min ja lisätään tarvittaessa vettä.

Kun lantut ovat läpikuultavia kauttaaltaan, maustetaan mössö vielä valkopippurilla ja siirapilla.

Lisätään kerma ja annetaan taas hautua niin kauan kuin vain maltetaan :D

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 700g202kcal7g32.2g2.1g12.6g
Kuohukerma,valio,2dl167g567kcal3.3g5g58.3g0g
Siirappi, tumma67g213kcal0.1g49.3g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g75g242kcal37.5g22.5g0.4g4.1g
Jauhelihamauste, annos 15g25g0.8kcal0g0.3g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 667g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3400g2450kcal95.8g218.6g122.2g33.4g
Valittu annoskoko1700g1225kcal47.9g109.3g61.1g16.7g
Annoskoko puolitettuna850g613kcal24g54.7g30.6g8.4g
Arvot/100g100g72kcal2.8g6.4g3.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382499