Lanttu-soijamuhennos

Paistetaan lanttusilppua miedolla lämmöllä pannulla n.10min.

Lisätään soijarouhe, vesi ja jauhelihamauste.

Nostetaan lämpöä niin, että seos alkaa poreleimaan.

Haudutetaan 10-15min ja lisätään tarvittaessa vettä.

Kun lantut ovat läpikuultavia kauttaaltaan, maustetaan mössö vielä valkopippurilla ja siirapilla.

Lisätään kerma ja annetaan taas hautua niin kauan kuin vain maltetaan :D

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 840g242kcal8.4g38.6g2.5g15.1g
Kuohukerma,valio,2dl200g680kcal4g6g70g0g
Siirappi, tumma80g256kcal0.1g59.2g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g90g291kcal45g27g0.4g4.9g
Jauhelihamauste, annos 15g30g0.9kcal0g0.3g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 800g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4080g2940kcal115g262.2g146.4g40g
Valittu annoskoko2040g1470kcal57.5g131.1g73.2g20g
Annoskoko puolitettuna1020g735kcal28.8g65.6g36.6g10g
Arvot/100g100g72kcal2.8g6.4g3.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382499