Lanttu-soijamuhennos

Paistetaan lanttusilppua miedolla lämmöllä pannulla n.10min.

Lisätään soijarouhe, vesi ja jauhelihamauste.

Nostetaan lämpöä niin, että seos alkaa poreleimaan.

Haudutetaan 10-15min ja lisätään tarvittaessa vettä.

Kun lantut ovat läpikuultavia kauttaaltaan, maustetaan mössö vielä valkopippurilla ja siirapilla.

Lisätään kerma ja annetaan taas hautua niin kauan kuin vain maltetaan :D

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 140g40kcal1.4g6.4g0.4g2.5g
Kuohukerma,valio,2dl33g113kcal0.7g1g11.7g0g
Siirappi, tumma13g43kcal0g9.9g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g15g48kcal7.5g4.5g0.1g0.8g
Jauhelihamauste, annos 15g5g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 133g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana680g490kcal19.2g43.8g24.6g6.6g
Valittu annoskoko340g245kcal9.6g21.9g12.3g3.3g
Annoskoko puolitettuna170g123kcal4.8g11g6.2g1.7g
Arvot/100g100g72kcal2.8g6.4g3.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382499