Lanttu-soijamuhennos

Paistetaan lanttusilppua miedolla lämmöllä pannulla n.10min.

Lisätään soijarouhe, vesi ja jauhelihamauste.

Nostetaan lämpöä niin, että seos alkaa poreleimaan.

Haudutetaan 10-15min ja lisätään tarvittaessa vettä.

Kun lantut ovat läpikuultavia kauttaaltaan, maustetaan mössö vielä valkopippurilla ja siirapilla.

Lisätään kerma ja annetaan taas hautua niin kauan kuin vain maltetaan :D

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 210g61kcal2.1g9.7g0.6g3.8g
Kuohukerma,valio,2dl50g170kcal1g1.5g17.5g0g
Siirappi, tumma20g64kcal0g14.8g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g23g73kcal11.2g6.7g0.1g1.2g
Jauhelihamauste, annos 15g7.5g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1020g735kcal28.6g65.6g36.6g10g
Valittu annoskoko510g368kcal14.3g32.8g18.3g5g
Annoskoko puolitettuna255g184kcal7.2g16.4g9.2g2.5g
Arvot/100g100g72kcal2.8g6.4g3.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382499