Lanttu-soijamuhennos

Paistetaan lanttusilppua miedolla lämmöllä pannulla n.10min.

Lisätään soijarouhe, vesi ja jauhelihamauste.

Nostetaan lämpöä niin, että seos alkaa poreleimaan.

Haudutetaan 10-15min ja lisätään tarvittaessa vettä.

Kun lantut ovat läpikuultavia kauttaaltaan, maustetaan mössö vielä valkopippurilla ja siirapilla.

Lisätään kerma ja annetaan taas hautua niin kauan kuin vain maltetaan :D

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 280g81kcal2.8g12.9g0.8g5g
Kuohukerma,valio,2dl67g227kcal1.3g2g23.3g0g
Siirappi, tumma27g85kcal0g19.7g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g30g97kcal15g9g0.1g1.6g
Jauhelihamauste, annos 15g10g0.3kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 267g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1360g980kcal38.2g87.4g48.6g13.2g
Valittu annoskoko680g490kcal19.1g43.7g24.3g6.6g
Annoskoko puolitettuna340g245kcal9.6g21.9g12.2g3.3g
Arvot/100g100g72kcal2.8g6.4g3.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382499