Lanttu-soijamuhennos

Paistetaan lanttusilppua miedolla lämmöllä pannulla n.10min.

Lisätään soijarouhe, vesi ja jauhelihamauste.

Nostetaan lämpöä niin, että seos alkaa poreleimaan.

Haudutetaan 10-15min ja lisätään tarvittaessa vettä.

Kun lantut ovat läpikuultavia kauttaaltaan, maustetaan mössö vielä valkopippurilla ja siirapilla.

Lisätään kerma ja annetaan taas hautua niin kauan kuin vain maltetaan :D

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 350g101kcal3.5g16.1g1g6.3g
Kuohukerma,valio,2dl83g283kcal1.7g2.5g29.2g0g
Siirappi, tumma33g107kcal0g24.7g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g38g121kcal18.7g11.2g0.2g2.1g
Jauhelihamauste, annos 15g13g0.4kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 333g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1700g1225kcal47.8g109.2g61g16.8g
Valittu annoskoko850g613kcal23.9g54.6g30.5g8.4g
Annoskoko puolitettuna425g306kcal12g27.3g15.3g4.2g
Arvot/100g100g72kcal2.8g6.4g3.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382499