Stroganoff Venäläinen

Lisää isoon pannuun voi ja rypsiöljyä.

Ruskista lihat rautapannulla, älä laita kaikkia lihoja kerrallaan, ja ota pois pannulta.

Lisää pannuun sipulit ja kuulota ne.
Lisää jauhot, sinappi ja tomaattisose hyvin sekoittaen.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio, sekoita.

Lisää lihat ja pilkottu porkkana.

Mausta.

Anna kiehua hiljalleen 1-3 tuntia kannen alla välillä sekoittaen.

Aika riippuu siitä kuinka mureaksi haluat lihan.

Lisää lopussa smetana, kerma ja pilkotut herkkukurkut.

Anna kiehahtaa.

Tarkista maku ja mausta tarpeen mukaan!
Lisää lopuksi persiljasilppu ja tarjoa riisin tai perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Jussi1966
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiliha rainbow 600g (Rainbow), annos 100g333g583kcal63.3g0g36.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g83g608kcal0.8g0.8g66.7g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Valkosipuli 33g36kcal2.6g5.4g0.2g0.7g
Turun sinappi, mieto25g48kcal1.3g7g1.5g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g58g43kcal2.6g7.5g0.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi9g26kcal0.8g0.6g2.1g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 42g163kcal0.9g0.9g17.5g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)167g275kcal5g6.7g25g0g
Vesi417g0kcal0g0g0g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 167g33kcal1.2g5g0.2g3g
Valkopippuri 0.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 25g86kcal2.5g17.5g0.3g0.9g
Persilja 25g6.8kcal0.3g0.3g0.1g2g
Porkkana, keskikokoinen 65g83g23kcal0.5g5g0.2g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3170g3920kcal166.4g123.8g301.6g21.2g
Valittu annoskoko1585g1960kcal83.2g61.9g150.8g10.6g
Annoskoko puolitettuna793g980kcal41.6g31g75.4g5.3g
Arvot/100g100g124kcal5.2g3.9g9.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382559