Stroganoff Venäläinen

Lisää isoon pannuun voi ja rypsiöljyä.

Ruskista lihat rautapannulla, älä laita kaikkia lihoja kerrallaan, ja ota pois pannulta.

Lisää pannuun sipulit ja kuulota ne.
Lisää jauhot, sinappi ja tomaattisose hyvin sekoittaen.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio, sekoita.

Lisää lihat ja pilkottu porkkana.

Mausta.

Anna kiehua hiljalleen 1-3 tuntia kannen alla välillä sekoittaen.

Aika riippuu siitä kuinka mureaksi haluat lihan.

Lisää lopussa smetana, kerma ja pilkotut herkkukurkut.

Anna kiehahtaa.

Tarkista maku ja mausta tarpeen mukaan!
Lisää lopuksi persiljasilppu ja tarjoa riisin tai perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Jussi1966
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiliha rainbow 600g (Rainbow), annos 100g533g933kcal101.3g0g58.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g133g973kcal1.3g1.3g106.7g0g
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Valkosipuli 53g58kcal4.2g8.7g0.3g1.1g
Turun sinappi, mieto40g76kcal2g11.2g2.4g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g93g69kcal4.2g12g0.2g0g
Lihaliemikuutio Maggi15g41kcal1.3g1g3.4g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 67g260kcal1.4g1.5g28g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)267g440kcal8g10.7g40g0g
Vesi667g0kcal0g0g0g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 267g53kcal1.8g8g0.3g4.8g
Valkopippuri 1.3g3.8kcal0.1g0.6g0g0.3g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 40g137kcal4.1g28g0.5g1.4g
Persilja 40g11kcal0.6g0.4g0.1g3.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g133g37kcal0.8g7.9g0.3g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5072g6272kcal266.4g198g482.4g33.6g
Valittu annoskoko2536g3136kcal133.2g99g241.2g16.8g
Annoskoko puolitettuna1268g1568kcal66.6g49.5g120.6g8.4g
Arvot/100g100g124kcal5.3g3.9g9.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382559