Stroganoff Venäläinen

Lisää isoon pannuun voi ja rypsiöljyä.

Ruskista lihat rautapannulla, älä laita kaikkia lihoja kerrallaan, ja ota pois pannulta.

Lisää pannuun sipulit ja kuulota ne.
Lisää jauhot, sinappi ja tomaattisose hyvin sekoittaen.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio, sekoita.

Lisää lihat ja pilkottu porkkana.

Mausta.

Anna kiehua hiljalleen 1-3 tuntia kannen alla välillä sekoittaen.

Aika riippuu siitä kuinka mureaksi haluat lihan.

Lisää lopussa smetana, kerma ja pilkotut herkkukurkut.

Anna kiehahtaa.

Tarkista maku ja mausta tarpeen mukaan!
Lisää lopuksi persiljasilppu ja tarjoa riisin tai perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Jussi1966
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiliha rainbow 600g (Rainbow), annos 100g200g350kcal38g0g22g0g
Voi, 1 tl, 5 g50g365kcal0.5g0.5g40g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Turun sinappi, mieto15g29kcal0.8g4.2g0.9g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g35g26kcal1.6g4.5g0.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi5.5g15kcal0.5g0.4g1.3g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 25g98kcal0.5g0.5g10.5g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)100g165kcal3g4g15g0g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 100g20kcal0.7g3g0.1g1.8g
Valkopippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g52kcal1.5g10.5g0.2g0.5g
Persilja 15g4.1kcal0.2g0.2g0g1.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g50g14kcal0.3g3g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1902g2352kcal100.2g74.4g180.8g12.4g
Valittu annoskoko951g1176kcal50.1g37.2g90.4g6.2g
Annoskoko puolitettuna476g588kcal25.1g18.6g45.2g3.1g
Arvot/100g100g124kcal5.3g3.9g9.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382559