Kanavuoka

1. ruskista rintapalat kevyesti pannulla
2. nosta vuokaan: mausta sitruunankuorella, pippurilla, suolalla
3. lisää kesäkurpitaviipaleet ja tomaatit
4. sekoita kanaliemi (1dl), parmesanraaste, sinappi, 1tl rakuunaa ja ranskanerma
5.valuta seos vuokaan
6. 25min 200 asteta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile paistettu600g974kcal166.8g0g33g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen250g50kcal1.5g9.5g0.8g3.5g
Kesäkurpitsa250g43kcal1g6.3g1.5g1.8g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)13g33kcal1.6g1.5g2.2g0g
Ranskankerma Valio250g700kcal6.3g8.8g70g0g
Sinappi 20g26kcal0.9g2.8g1.2g0.3g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g63g243kcal20.6g0g17.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2890g4135kcal397.4g57.8g253g11.2g
Valittu annoskoko1445g2068kcal198.7g28.9g126.5g5.6g
Annoskoko puolitettuna723g1034kcal99.4g14.5g63.3g2.8g
Arvot/100g100g143kcal13.8g2g8.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383412