Kanavuoka

1. ruskista rintapalat kevyesti pannulla
2. nosta vuokaan: mausta sitruunankuorella, pippurilla, suolalla
3. lisää kesäkurpitaviipaleet ja tomaatit
4. sekoita kanaliemi (1dl), parmesanraaste, sinappi, 1tl rakuunaa ja ranskanerma
5.valuta seos vuokaan
6. 25min 200 asteta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile paistettu720g1169kcal200.2g0g39.6g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen300g60kcal1.8g11.4g0.9g4.2g
Kesäkurpitsa300g51kcal1.2g7.5g1.8g2.1g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)15g39kcal1.9g1.8g2.7g0.1g
Ranskankerma Valio300g840kcal7.5g10.5g84g0g
Sinappi 24g32kcal1.1g3.4g1.4g0.4g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g75g291kcal24.8g0g21.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3468g4962kcal477g69.2g303.4g13.6g
Valittu annoskoko1734g2481kcal238.5g34.6g151.7g6.8g
Annoskoko puolitettuna867g1241kcal119.3g17.3g75.9g3.4g
Arvot/100g100g143kcal13.8g2g8.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383412