Kanavuoka

1. ruskista rintapalat kevyesti pannulla
2. nosta vuokaan: mausta sitruunankuorella, pippurilla, suolalla
3. lisää kesäkurpitaviipaleet ja tomaatit
4. sekoita kanaliemi (1dl), parmesanraaste, sinappi, 1tl rakuunaa ja ranskanerma
5.valuta seos vuokaan
6. 25min 200 asteta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile paistettu840g1363kcal233.5g0g46.2g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen350g70kcal2.1g13.3g1.1g4.9g
Kesäkurpitsa350g60kcal1.4g8.8g2.1g2.5g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)18g46kcal2.3g2.1g3.1g0.1g
Ranskankerma Valio350g980kcal8.8g12.3g98g0g
Sinappi 28g37kcal1.2g3.9g1.7g0.5g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g88g340kcal28.9g0g24.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4046g5789kcal556.4g80.8g354.2g16g
Valittu annoskoko2023g2895kcal278.2g40.4g177.1g8g
Annoskoko puolitettuna1012g1447kcal139.1g20.2g88.6g4g
Arvot/100g100g143kcal13.8g2g8.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383412