Kanavuoka

1. ruskista rintapalat kevyesti pannulla
2. nosta vuokaan: mausta sitruunankuorella, pippurilla, suolalla
3. lisää kesäkurpitaviipaleet ja tomaatit
4. sekoita kanaliemi (1dl), parmesanraaste, sinappi, 1tl rakuunaa ja ranskanerma
5.valuta seos vuokaan
6. 25min 200 asteta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile paistettu960g1558kcal266.9g0g52.8g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen400g80kcal2.4g15.2g1.2g5.6g
Kesäkurpitsa400g68kcal1.6g10g2.4g2.8g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)20g52kcal2.6g2.4g3.6g0.1g
Ranskankerma Valio400g1120kcal10g14g112g0g
Sinappi 32g42kcal1.4g4.5g1.9g0.5g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g100g388kcal33g0g28.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4624g6616kcal635.8g92.2g404.6g18g
Valittu annoskoko2312g3308kcal317.9g46.1g202.3g9g
Annoskoko puolitettuna1156g1654kcal159g23.1g101.2g4.5g
Arvot/100g100g143kcal13.7g2g8.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383412