Kanavuoka

1. ruskista rintapalat kevyesti pannulla
2. nosta vuokaan: mausta sitruunankuorella, pippurilla, suolalla
3. lisää kesäkurpitaviipaleet ja tomaatit
4. sekoita kanaliemi (1dl), parmesanraaste, sinappi, 1tl rakuunaa ja ranskanerma
5.valuta seos vuokaan
6. 25min 200 asteta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile paistettu1080g1753kcal300.2g0g59.4g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen450g90kcal2.7g17.1g1.4g6.3g
Kesäkurpitsa450g77kcal1.8g11.3g2.7g3.2g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)23g59kcal2.9g2.7g4g0.1g
Ranskankerma Valio450g1260kcal11.3g15.8g126g0g
Sinappi 36g47kcal1.6g5.1g2.2g0.6g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g113g437kcal37.1g0g32g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5202g7443kcal715.2g104g455.4g20.4g
Valittu annoskoko2601g3722kcal357.6g52g227.7g10.2g
Annoskoko puolitettuna1301g1861kcal178.8g26g113.9g5.1g
Arvot/100g100g143kcal13.7g2g8.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383412