Kanavuoka

1. ruskista rintapalat kevyesti pannulla
2. nosta vuokaan: mausta sitruunankuorella, pippurilla, suolalla
3. lisää kesäkurpitaviipaleet ja tomaatit
4. sekoita kanaliemi (1dl), parmesanraaste, sinappi, 1tl rakuunaa ja ranskanerma
5.valuta seos vuokaan
6. 25min 200 asteta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile paistettu120g195kcal33.4g0g6.6g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen50g10kcal0.3g1.9g0.2g0.7g
Kesäkurpitsa50g8.5kcal0.2g1.3g0.3g0.4g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)2.5g6.5kcal0.3g0.3g0.4g0g
Ranskankerma Valio50g140kcal1.3g1.8g14g0g
Sinappi 4g5.3kcal0.2g0.6g0.2g0.1g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g13g49kcal4.1g0g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana578g827kcal79.6g11.8g50.6g2.4g
Valittu annoskoko289g414kcal39.8g5.9g25.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna145g207kcal19.9g3g12.7g0.6g
Arvot/100g100g143kcal13.8g2g8.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383412