Kanavuoka

1. ruskista rintapalat kevyesti pannulla
2. nosta vuokaan: mausta sitruunankuorella, pippurilla, suolalla
3. lisää kesäkurpitaviipaleet ja tomaatit
4. sekoita kanaliemi (1dl), parmesanraaste, sinappi, 1tl rakuunaa ja ranskanerma
5.valuta seos vuokaan
6. 25min 200 asteta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile paistettu1200g1948kcal333.6g0g66g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen500g100kcal3g19g1.5g7g
Kesäkurpitsa500g85kcal2g12.5g3g3.5g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)25g65kcal3.2g3g4.5g0.1g
Ranskankerma Valio500g1400kcal12.5g17.5g140g0g
Sinappi 40g53kcal1.8g5.6g2.4g0.7g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g125g485kcal41.3g0g35.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5780g8270kcal794.8g115.2g505.8g22.6g
Valittu annoskoko2890g4135kcal397.4g57.6g252.9g11.3g
Annoskoko puolitettuna1445g2068kcal198.7g28.8g126.5g5.7g
Arvot/100g100g143kcal13.8g2g8.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383412