Kanavuoka

1. ruskista rintapalat kevyesti pannulla
2. nosta vuokaan: mausta sitruunankuorella, pippurilla, suolalla
3. lisää kesäkurpitaviipaleet ja tomaatit
4. sekoita kanaliemi (1dl), parmesanraaste, sinappi, 1tl rakuunaa ja ranskanerma
5.valuta seos vuokaan
6. 25min 200 asteta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile paistettu240g390kcal66.7g0g13.2g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen100g20kcal0.6g3.8g0.3g1.4g
Kesäkurpitsa100g17kcal0.4g2.5g0.6g0.7g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)5g13kcal0.6g0.6g0.9g0g
Ranskankerma Valio100g280kcal2.5g3.5g28g0g
Sinappi 8g11kcal0.4g1.1g0.5g0.1g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g25g97kcal8.3g0g7.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1156g1654kcal159g23g101.2g4.4g
Valittu annoskoko578g827kcal79.5g11.5g50.6g2.2g
Annoskoko puolitettuna289g414kcal39.8g5.8g25.3g1.1g
Arvot/100g100g143kcal13.8g2g8.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383412