Kanavuoka

1. ruskista rintapalat kevyesti pannulla
2. nosta vuokaan: mausta sitruunankuorella, pippurilla, suolalla
3. lisää kesäkurpitaviipaleet ja tomaatit
4. sekoita kanaliemi (1dl), parmesanraaste, sinappi, 1tl rakuunaa ja ranskanerma
5.valuta seos vuokaan
6. 25min 200 asteta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile paistettu360g584kcal100.1g0g19.8g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen150g30kcal0.9g5.7g0.5g2.1g
Kesäkurpitsa150g26kcal0.6g3.8g0.9g1.1g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)7.5g20kcal1g0.9g1.3g0g
Ranskankerma Valio150g420kcal3.8g5.3g42g0g
Sinappi 12g16kcal0.5g1.7g0.7g0.2g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g38g146kcal12.4g0g10.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1734g2481kcal238.6g34.8g151.8g6.8g
Valittu annoskoko867g1241kcal119.3g17.4g75.9g3.4g
Annoskoko puolitettuna434g620kcal59.7g8.7g38g1.7g
Arvot/100g100g143kcal13.8g2g8.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383412