Riisi-tonnikalavuoka

Keitä riisi kypsäksi.

Mausta lihaliemikuutiolla ja paprikapulverilla (1 tl). Kaada kypsynyt riisi uunivuokaan ja sekoita sekaan 2-3 purkkia tonnikalaa.

Mielellään eri makuja.

Paista 225 asteessa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 679g2460kcal55.2g536.6g3.8g11.5g
Tonnikalaa ja vihanneksia mexicana 185 g (Rainbow)370g481kcal37g11.1g33.3g1.8g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]370g444kcal44.4g7.4g25.9g0g
Tonnikala, currykastikkeessa, Rainbow370g370kcal25.9g11.1g25.9g0g
Lihaliemikuutio knorr, annos 10g20g1.1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3616g7510kcal325g1132.4g178g26.6g
Valittu annoskoko1808g3755kcal162.5g566.2g89g13.3g
Annoskoko puolitettuna904g1878kcal81.3g283.1g44.5g6.7g
Arvot/100g100g208kcal9g31.3g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383689