Riisi-tonnikalavuoka

Keitä riisi kypsäksi.

Mausta lihaliemikuutiolla ja paprikapulverilla (1 tl). Kaada kypsynyt riisi uunivuokaan ja sekoita sekaan 2-3 purkkia tonnikalaa.

Mielellään eri makuja.

Paista 225 asteessa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 170g616kcal13.8g134.3g1g2.9g
Tonnikalaa ja vihanneksia mexicana 185 g (Rainbow)93g120kcal9.3g2.8g8.3g0.5g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]93g111kcal11.1g1.9g6.5g0g
Tonnikala, currykastikkeessa, Rainbow93g93kcal6.5g2.8g6.5g0g
Lihaliemikuutio knorr, annos 10g5g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana905g1880kcal81.4g283.6g44.6g6.8g
Valittu annoskoko453g940kcal40.7g141.8g22.3g3.4g
Annoskoko puolitettuna226g470kcal20.4g70.9g11.2g1.7g
Arvot/100g100g208kcal9g31.3g4.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383689