Riisi-tonnikalavuoka

Keitä riisi kypsäksi.

Mausta lihaliemikuutiolla ja paprikapulverilla (1 tl). Kaada kypsynyt riisi uunivuokaan ja sekoita sekaan 2-3 purkkia tonnikalaa.

Mielellään eri makuja.

Paista 225 asteessa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 255g923kcal20.7g201.2g1.4g4.3g
Tonnikalaa ja vihanneksia mexicana 185 g (Rainbow)139g180kcal13.9g4.2g12.5g0.7g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]139g166kcal16.6g2.8g9.7g0g
Tonnikala, currykastikkeessa, Rainbow139g139kcal9.7g4.2g9.7g0g
Lihaliemikuutio knorr, annos 10g7.5g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1356g2816kcal121.8g424.8g66.6g10g
Valittu annoskoko678g1408kcal60.9g212.4g33.3g5g
Annoskoko puolitettuna339g704kcal30.5g106.2g16.7g2.5g
Arvot/100g100g208kcal9g31.3g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383689