Valkosuklaa pannacotta

Sulata valkosuklaat kermaan vesihauteessa olevassa kattilassa.

Sekoita sulanut suklaa turkkilaiseen jogurttiin, lisää vanijasokeri.

Kaada annosastioihin ja laita jääkaappiin jähmettymään.

Keitä hilloke kattilassa: laita vesi + kaksi pussia pakastevadelmia kattilaan (200 g),
kuumenna kiehuvaksi, lisää kylmään vesitilkkaan liuotettu perunajauho sekaan.

Lusikoi hilloke pannaconttien päälle.

Koristele kotimaisilla vadelmilla + sitruunamelissalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g300g1682kcal19.5g171.2g12g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl75g270kcal1.5g2g28.5g0g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g376g451kcal12.4g13.9g37.6g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g7.5g30kcal0g7.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Vadelma (Pakkasmarja), annos 200g225g77kcal2.3g9g1.8g8.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2118g5020kcal71.4g407g159.8g16.6g
Valittu annoskoko1059g2510kcal35.7g203.5g79.9g8.3g
Annoskoko puolitettuna530g1255kcal17.9g101.8g40g4.2g
Arvot/100g100g237kcal3.4g19.2g7.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384418