Valkosuklaa pannacotta

Sulata valkosuklaat kermaan vesihauteessa olevassa kattilassa.

Sekoita sulanut suklaa turkkilaiseen jogurttiin, lisää vanijasokeri.

Kaada annosastioihin ja laita jääkaappiin jähmettymään.

Keitä hilloke kattilassa: laita vesi + kaksi pussia pakastevadelmia kattilaan (200 g),
kuumenna kiehuvaksi, lisää kylmään vesitilkkaan liuotettu perunajauho sekaan.

Lusikoi hilloke pannaconttien päälle.

Koristele kotimaisilla vadelmilla + sitruunamelissalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g351g1963kcal22.8g199.8g14g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl88g315kcal1.8g2.4g33.3g0g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g438g526kcal14.5g16.2g43.8g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8.8g35kcal0g8.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 88g0kcal0g0g0g0g
Vadelma (Pakkasmarja), annos 200g263g89kcal2.6g10.5g2.1g9.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2471g5857kcal83.4g475.2g186.4g19.4g
Valittu annoskoko1236g2928kcal41.7g237.6g93.2g9.7g
Annoskoko puolitettuna618g1464kcal20.9g118.8g46.6g4.9g
Arvot/100g100g237kcal3.4g19.2g7.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384418